Friday, June 26, 2015

posa.






and here how it goes.


ko bgun tdo, pening2 lalat, so blardy hot out there. u picked the towel, walked to the bilik air - nampak mesin potong rambut, u decided to trim ur janggut misai a bit - tho u knw the risk. by the time the blade reached ur skin - only then u knew ko dah pi tarah all, rite to the skin. 


and u go like.. alarrrr.. but it's too late.


then u spent the whole 15 mins under the cold shower swearing to urself.


dammit. now aku looked like a weirdo.








huwaaaa..




---



Pasar Ramadhan Bercham Raya.


tot of goin. but i din. malas. panas. i might be ended up ngesot balik rumah. dgn crowd yg mcm 5 thn tak jumpak mknan, asap.. blergkh. tp tetap - deep in me aku teringin nak pi. bukan jauh pun. dpn rumah je kot. 5 to 7 mins on ur feet. 


kalo jmpak lopez mesti best. air tebu. soya. or perhap popia basah. argkh. org posa.


the fact is - thn lps, aku tak jejak langsung dis particular param Bercham Raya neh. aku rather pi baram yg kechik2 je. around Taman Indah or Bandar Baru Putra. they r like ko jalan 100m dah abes. tawaf 4 5 kali, tak jumpak apa ko nak. bukan sebab apa - sebab tak ramai org niaga. so ko decided kensel je apa ko nak. after all - nafsu je tu.


gtew.


haih. mls nak taip. energy consuming. dah tahap bahaya neh. nanti tulis lain.








abg, tapau abg satu.
eh!





Post a Comment