Tuesday, May 5, 2015

asgment.














owh. btw - i am home. thank God. it is sooooo nice to be back in ere. u knw - when ur in ur own crib et al. so - w'pun esok sehari lagi cuti umum (pertabalan sultan Perak) - basically aku alrdy treated it as if aku dah abes cuti. since asgment bersepah2 belum siap, and during cuti baru neh - w'pun bwk balik segala alam (kekonon nak buat kat kampung), tp haroooom satu pun aku sentuh. so, by setting my head telling cuti dah abes - aku cld sit and do somethg better. otherwise, aku mght ended up melangut dpn tv jugak..


wait. w'pun aku dah set mind like dat - tp even now aku dok ngadap lappy wit nthg in my head. sadis giler babi. nak mula mcmana pun tatau. penat dah ngadap jurnal2 yg mcm.. argkh. 


mcmana pun - i need to start it somewhere. or else, mmg tak akan start God sake.


argkh.








Post a Comment