Monday, February 16, 2015

its Moan-day, b*tch.







salam. 
2pm. no class. no nothg.






i am done wit my 2hrs class in the morn. apparently aku masuk lewat sket since aku terlibat dgn taklimat Sem 4 yg clinical psychiatry posting. tu pun aku make it fast so i cld jst shoooo-ed em all the ward and i cld go on wit the class well. smpai dewan syarahan - nahh.. TP(A) dah ada dlm kelas wit his i-dun-knw-wat to the stdnts. ofkoz - i wasnt scared. aku lambat bukan aku ngulat sepjg jln. or not like aku btol tudung aku for ages before the class. w'pun aku tak pakai tudung. serious. 


i gez dats the way it is lah. TP(A) akan make his round to all the classes by 8am and see stdnts masuk lmbt, or lecturer yg lambat and such. 9.45am - i was done wit the intro for the class and aku lepaskan all the stndts off for their break.



keluar mkn wit Mr Anwar, Abg Din and Ameer. and Topek. lama tak keluar mkn dgn dorang. selalu jugak dorg ajak - tp aku jarang2 nak kuar mkn at 10am pun. mls. alang2 baik lunch je trus. so Ameer and Mr Anwar pun i gez dah mls nak ngajak aku kuar mkn like most of the time. and today - seriously aku kena bahan dgn dorang. it was like 'ko ok ke Shah', 'magik doe ko nak kuar mkn dgn kitorang' etc. heh. tak kuar pun kena bahan. kuar pun kena bahan. caneh? tp the best part is - Ameer belanja. kenyang siak. 


masuk ofc dgn mata berlapis2. kenyang. haih.


Zul Presiden Kelab Gym dtg jumpak aku. meeting kelab la plak ptg ni. argkhhh.. mmg aku suruh budak2 neh buat meeting, tp.. not today la kot. aku rasa malas. sgt2 mls. tp cari Kak Ina, Mr Raya and even junior aku si Buhari tadak.. terpaksa la aku attend jgk ptg ni. mls nyer.. pi la kejap. tunjuk muka. sian plak stdnts2 neh. ye2 dah arrange for sucha big meeting, aku plak tak dtg.. 


and at time like dis.. aku rasa nak nyorok bawah meja and tdo je..







Post a Comment