Thursday, February 5, 2015

..







5 February 2015, lunch time, ofc.



fever strikes back. aku dah ok as usual, tp petang semlm i started to shiver back again, cough and throat discomfort. so aku drove straight back home, skipping my jog routine. and yes - by Maghrib aku rasa aku betul2 takk larat, heavily cough up sputum and runny nose. had my lite dinner, mkn ubat and aku dozed off. 


seriously aku jrg demam2 mcm ni. kalo sekali demam, mmg mcm ampeh. and dis time around - tekak perit and batuk plak. 


and aku hav 2 - 5pm kelas, today. adoi.


pagi tadik pi tgk stdnts at clinical area. tak larat tak larat pun gagah jugak lah.. supposedly aku pantau all the the lecturers yg buat clinical teaching there - audit clinical etc - tp now aku plak yg buat keje dorang, and no one make such clinical teaching pun there.. ermm.. dis is really somethg. 


kalo ikut mmg each clinical visits - aku kena pantau benda2 neh. apa yg other lects buat, feedback dr stdnts etc. kalo mcm ni kalo - mcmana? aku still kena bg feedback kat Ketua Program kot. 


haih.











Post a Comment