Thursday, December 4, 2014

muka tak finish.









well, dis is not the first time. time aku dok sibuk mengatur graduan utk perarakan masuk dewan utama tadi, aku came across the sort of same conversation (i bet u've heard it before.. or u've conversed the same thang.. kan?)


dis one man mengeluh to hi fren upon seein dis one 'hot' gal (which is bagi aku.. erm.. tak la hot mana kot.. 3 out of 5. bagi aku. but mind u, preferences!) sedang berjalan dgn her boifren (i assumed) yg kureng sket dr segi rupa. 


mcm aku selalu ckp dlm kelas - muka tak siap. or tak finish. i mean - bukan la mamat tu. dats merely the words yg aku selalu guna. again - i am not labelling dat guy, hoccay!


'asal larr awek lawa suka kat muka rempit mcm tu.. kesian awek tu'


or perhaps;


'dah tadak laki lain ka sampai kena kapel dgn muka tongkang pecah lagu tu?'


mmg aku dah lama perasan ramai org lelaki sgt tak puas ati kalau pempuan lawa ada bf yg tak ensem. seriously. tambah2 plak yg dok angkut awek lawa tu pengkid. hahahaha


tp ironinya, aku selalu jgk perasan statement mcm kat atas tu biasanya dtg dr lelaki yang tak la ensem mana sgt.. or muka biasa-biasa je, yg nak jugak ber-gf perempuan lawa.


apa ko rasa eh? me? one word. sedih. bukan to dat guy yang tak siap tu. tp to the one yg complaining such. haha






Post a Comment