Tuesday, July 15, 2014

semlm.







17 Ramadhan.



i am still in bed. its a public holiday anyway - Nuzul Quran. i hav no plan. i jst wanna stay in and keep thgs to myself. for trow dat start keje balik, and i'll be on the fast track as usual. esok classes, Khamis Pangkor again. 


had nthg in mind. i am havin my stereo playin the 80's/90's, and my tab doin dis thang. its about noon i knw, kejap2 lagi lah aku outta bed, Zohor terus. i am havin like sebakul kain for a laundry, and i'll doin it soon. and a bundle of case-clerking to mark. itu pun kejap lagi lah. for the time bein - aku jst nak lepak in the crib, and do nthg. say awat u want - for i hardly hav time like dis, nowadays.


btw - these r the pics of majlis iftar semlm, dgn stdnts pengkhususan psy. nursing july 2013. lepas group Nazmir - budak2 ni lah. wit em, aku tak de pe sgt. tak mcm group Nazmir. cuma one thg aku akan ingat smpai bila2 is the the time bila aku mengamuk to the max dlm kelas dorng neh - since masing2 degil, tak dgr ckp, tak hormat my senior lect., sampai Mim (dat senior lect.) dtg kat aku menangis2. aku masuk kelas dorg, aku sound cukup2, and aku blah. lantak la dorg lagi tua dr aku ke aper.


thus smlm - aku mintak maaf. not my intention pun. but someone had to do dat. and i did. and they did change. ok la. apa lg ko nak?


so smlm - i had a good meal. we were havin the iftar kat Hydramout. nasik arab dowh, my fav. tp since all the big shots were there, aku agak terkawal la sket. mkn pun tunduk tgk pinggan. duduk sebelah Pengarah, doe! heh.


ended up aku balik rumah, rasa still lapar. hahaha






the buffet, for Ramadhan
ok la kot.. 








the stdnts. and Puan Fatimah
aka Timah yg tongkak dagu tu..






Timb. Pengarah Kursus Pengkhususan, Puan Ng. 
Puan Heyma sebelah dia. yg tak nampak
muka ni aku tak ingat.

tak penting pun.
hiks.





Timb. Pengarah HEP, Mr Yong. 
and his wifey Matron Maggie.

Puan Mim, my senior on ur left.





err, the Pengarah himself.
Tuan Hj Moideen.






kalo berbuka masik arab lagik ptg ni, aci tak? hahaha










Post a Comment