Sunday, June 1, 2014

mum's!




bck to where i long to be. tak pe la, w'pun sehari cuma. w'pun cuti skol, bdk2 dah mula sem break - aku tak dpt amek cti for some reasons.

aku nak jmpak mak je. rindu sgt. and the minimons - lama tak tgk bdk2 neh.

angah suara dah mcm kamben gurun. watdya expct, he's 12yo. acik jst like dat. tp dah krg degree havoc nye. Haziq remains charming the way he is. dok b'kepit dgn aku along the day. Haziq decided nak bela kucing, mtk tlg abg nya acik tlg tengok2 kan jgk.

so first thg by the time aku smpai rmh mak - dia ajak pi kdai pet, cari food for the kitten. he was like so cute telling me, 'kesian Kentoi. umi bg mkn nasik' kinda thang.

Kentoi, dats the lil kitten's name. he was like, 'pak long pggl je Toi. ok jgk'. hahaha jst dun ask me wats the name mean. sumpah aku tatau.

ngantok la. rasa nak qado tdo2 aku yg tak cukup since tunggang langgang stdy nak exam..

lunch? sambal petai. o mai gee.




Post a Comment