Sunday, May 11, 2014

hair? flip it!





dah nak masuk sebln lbey since aku berambut 'properly'. i mean - the rambut is there, and i can feel the rambut. and the rambut grow up nicely dat i dun need to hate myself looking at the mirror, as if all the rambut 'tumbuh tak siap'. ofkoz - 3 weeks after aku skipped the barber - dat is the situation i need to go thru. i mean - dat is the time bila the rambut look so 'serba tak kena' where 'ko nak taruk minyak ke tak, ko pun tak tau' kinda situation.


and ofkoz - i'll look like hell. 


last coupla days aku dah mula ke barber. dis time around - the ane looked at me in one kinda, ye la - after like a month++ aku tak surrender my head to him - now i am. and as aku expected - by the time aku naik duduk atas kerusi potong rambut tu, he'd go like '0 ka?'. and hell no, i told him to jst trim a bit and do the stache and the beard as usual. rambut - trim kasik kemas, and jst leave it there as it is. rambut aku jenis lurus and lembut, tak mcm setgh org yg kerinting etc. 


its kinda nice to hav ur rambut up on ur scalp every now and then. u can shampoo ur hair, wit a real reason, ofkoz. shampoo yr hair, dat the words. kalo all dis while aku shampoo the scalp je. now - its the hair. and u can blow ur hair dry too. and use all those wax, gel, spray, and all those u want it, u can for sure. hari kerja - ko buat rambut mcm ni. hari cuti and nak pi Tesco (for example lah) ko buat rambut mcm tu. ko mls and still ko kena kuar rumah - pi la punggah lemari ko cari apa2 topi and cover em up. and dis is the time aku pi cari balik sumer jenis topi bagai, and u can use it. 


at least dats wat i do.


and the best part is - other ppls' reaction. esp the stdnts. maybe dorang dah terbiasa tgk aku botak. mc Van Diesel katanyer. or The Rock. and paling best - mcm Dom in Fast and Furious. mampoo? hahaha.. no, aku tak perasan. stdnts said so. seriously aku selesa botak. botak aku bukan sebab rambut gugur, alopesia ke or sakit etc - its my choice to be bald. senand siak. senang giler. berthn2 aku tak beli sikat. hahahaha.. and stdnts ckp aku look 'fierce' and garang kalo botak. bagus la. senang idup aku. 


and kalo berambut? one thg aku tak suka - they said aku look 'jambu'. yes. jambu wit the '     '. bukan dat jambu batu et al. aku tak heran pun being labelled wit dat. waktu aku skol dulu pun, seniors called me dat. hahaha.. tp nak umur mcm ni, kureng la sket kot. tu blum go thru the statements like 'cute', 'comel' etc (esp from stdnts pempuan). haih. 


tp - biar la. for time being i wanna keep it the way it is. berambut, for a while. mak pun ckp aku look way better ada rambut. less garang and lbey 'humane'. bley? aku mcm Alien ke seblm ni eh? haha.. but i knw - dis is definitely wont be long. deep in me - aku keep hav dis urge to chop all the hair down, until aku rasa nak berambut balik. time sihat rambut tak gugur neh, maybe i shld enjoy it for a while. esok umur dah makin meningkat, rambut pun dah jarang2, byk yg putih dr yg hitam - baru teringat nak berambut.. i think dah lambat la kot, eh?


at least aku flip2 rambut jgk. kan? haha
















Post a Comment