Wednesday, April 23, 2014

lu pehal?













dalam hati ada taman. wait. i knw ur goin to say dat. like wat? theres a garden inside the liver? wat the f--? jst dun bulshyte me wit dat. dgr lagu jiwang karat doesnt mean lu senak bercinta. itu sgt bodoh.


gua saja letak video ni. lagu ni mmg peberet gua cakap lu. dari dulu lagi. gua drive dgr lagu ni. gua iron baju gua dgr lagu ni. cuma time berak je belum gua try dgr lagu neh. gua bet kalo dgr lagu ni time berak, sah2 kepala shyte tak mau keluar. pilu gila kot. 


dia punya muzik mmg best gila. gua rempit, gua tak dengar lagu kocok kocok (shuffle) tu. gua rempit lain beb. rempit pi kerja despatch gua nak rempit jadi sthg else.. ok, ini tipu mcm haram. buang tebiat gua cakap lu. 


tp kalo lu dgr lagu lagu cenggineh, dgn irama slow yg sgt kentang mcm mister potato dan pringles mmg sedapdowh. apatah lagi dgn suara Marcell yg sedap ibarat membubuh MSG ke dlm masakan. eh silap, hanya perasa yang menyedapkan dan tidak mengandungi MSG seperti di pek pek bungkusan Maggi terbaru.



'TIDAK MENGANDUNGI MSG'



serious bodoh.


owh, gua nak letak je lirik lagu neh, tp nanti kata gua over plak. lagipun video dia sah2 dah ada lirik. ni layan jiwang - nak mampus kah? mcm tu soalan. lagi pun - tak payah lah taruk kot. sebab nanti org Maleise jadi pemalas. tamau cari maksud. dgr bodo bodo tp tak tau lagu cerita pasal apa tatau. and kalo tau, tp tak faham faham. s/ada lu mmg tak fhm. atau lu mmg bodoh tak faham. haaa.. lu pilih mana suka. nak taip dgn klik je tu pun malas mcm haram. so long short gua malas la nak letak, kasik lu ada kerja skol sket. pi cari kat Internet. tanya Uncle Google. duit byk perabih byr internet bagai nak rak, soh cari lirik lagu pon malas.


ni adalah entry bosan. entry penat gila tp tak bley lena. w'pun mata dah mcm panda. dah nak rabak. golek kiri kanan dpn belakang pun haram nak lena. aku ada entry pelik sket punca kemarahan sehari dua neh, tp aku dah delete. malas. maybe dats y aku tak bley lena. rasa marah, frustrated, hatred semua semua lah, ada dlm benak kepala hotak ni. owh, ada lagi satu draft ape ntah aku dah tulis, tp sekerat jalan. nanti nanti aku post.


or paling busuk, aku delete jugak kang.


dah la.. aku nak off lappy and masuk tdo.


---


sigh.









Post a Comment