Tuesday, April 29, 2014

foolish.






alaa.. aku tak bley tdo. haih. dah tulis post panjang2 mcm jwb MEQ nye sotlan pakai Android aku neh, tetiber Internet buat hal plak. post tak muncul2. mcm haram. tak bley nak post. *poof* hilang segala bagai. segala mala yg aku karang, hilang mcm tu je. sumpah siak. 


oleh itu, aku akan letak satu post pendek buat peminat-peminat aku. see, peminat-peminat, k. bukan singular. tp plural.


gampang tak? serious gampang. i knw.


ok. the post pendek aku kali ni adalah -


"sila cabar kesabaran saya, u wont regret it"


- dis week quote


*clap clap clap*



aku dah rasa aku layak jadi ahli falsafah. tapi time ting-tong mcm ni je lah. meh push meh, kita tgk kali aku letup ke tak? kalo ko suka ke tak. even i am feeling excited, btol ckp. nak simpan lama lama pulak dah. jst imagine - theres button saying 'pls continue pushing dis button repeatedly in order to unleash the toy's supersaiya'. 


oh, aku lah toy tu. bukan toy boy, ya. mengong. baca btol2. cuba cuba lah, pls?


hahaha.. owh, post ini tiada isi penting. cuma nak gmbr kan rasa serabut aku, rasa benci, nyampah, rindu semua seuma dlm satu. or perhaps, aku pun tak tau wats in me, anymore. pi mampus lah, it doesnt matters dah kot.


lagu paling sedap dlm minggu ni..









foolish game;
jewel.









Post a Comment