Tuesday, January 7, 2014

me-Lorde-no.







alhamdulillah i am getting better. semlm after aku telan all the ubats, by 8.40pm aku dah terbungkang. tak sempat nak Isya'. and thank God, pg tadi aku bgun by 5.30am - i felt so fresh and ok than days before. solat Isya, all the solat sunat, Subuh and aku siap2 to work.


but then again - tekak aku still rasa gatal every now and then. bukan gatal la literally, tp merenyam.. argkh. and each time aku batuk - i'll hav dis episodic fit of cough - since no phlegm pun, kalo ada jst a plain whitish sputum. tp miang nye tekak.. Ya Rabbana. 


and suara aku pun dah semcm. kat kelas tadik a stdnt told m dat suara aku mcm Ramli Sarip. erm, i prefer Lorde lah. sedap sket. bley nyanyi lagu Team. hahahaha.. tp seriously, kalo aku ada hrs lagik hari ni (after dat 2hrs) sah2 aku will hilang the suara. caneh.


apart of dat 2hr class, i had the whole time for myself - byk keje aku dah settled hari ni - lesson plans, my own schedule etc. and ptg ni at 2.30pm.. aku ada meeting wit Jbtan Sains Komunikasi. will go and see how.


will be back. hav a pleasant day ahead.








Post a Comment