Saturday, January 25, 2014

blergkh.







balik surau, aku golek2. bodo la aku ngantok tp tak bley lena. and tetiber aku rasa nak menaip. aku tak la plak ada specific thgs dlm kepala hotak ni utk di tulis - tp aku rasa ada urge utk menaip. the tots of expressing everythg in a blog was never a choice to begin wit. pesal? sebab the feeling of insecurity how the future might end or bend. kdg2 manusia byk sgt berfikir sampai it started to blur the right thg. suddenly, u jst blurt everythg dat wldnt make sense at all. at the end it was a stupid idea.


and org yg baca pun fikir ko bodoh giler.


pagi ni, aku rasa nak menaip itu membuak-buak. mcm mata air yg keluar dr perut bumi. mata air? jadah. aku pun dah tak ingat how it looks like. erm, mcm air yg keluar dr permukaan tanah since paip depan rumah ko pecah. haa.. senang. aku seriously tak tau nak tulis apa, tp the urge is there. lebih lebih lagi semlm aku tak bley tdo. whole nite tak bley tdo. and whoe nite is a malam yg panjang - mcm2 aku dah lakukan. aku dah balut hadiah utk IMT, aku jenuh ngadap tv, aku dah tawas keliling rumah, cuci kereta, watered the plants, cuci baju pinggan semua segala alam. and owh, dan mcm2 drama Korea aku tgk smlm. penuh aksi, keganasa, tangisan, kesediha, suspen, love scene. kissing scene je tak de. bukan lah mengharap. aku jst saying. haha


ok. aku jst nak ckp one thg. having someone yg close to is a wonderful gift. susah senang, dorg bley dgr. bukan time dorang ada masalah je ko kena tadah telinga. its a reciprocal la in nature. time gembira boleh kongsi. time sakit jiwa boleh dgr. sakit hati pun boleh dengar. sakit perut pun boleh, dowh. btol pe. ada apa hal, semua org keluar tinja. sama je. cuma pelbagai rupa.


haa.. aku dah mula merepek.


aku dah blog lama jgk rasanya. tp sometime masih kaget nak menaip. dulu aaku menaip tadak org tau pun. aku went anonymous. skang dah lain. aku dulu bukan main isi keluar dr kepala otak aku mcm air kenching tak bertapis.


skang dah mcm ada batu karang pulak. sumpah tak enak.


ZzZzZz


aku dah malas nak menaip dah. aku nak sambung tido. Sabtu, siak. rugi kalo tak tido. sekian.






penampar nak?






Post a Comment