Tuesday, December 24, 2013

hi!






woke up by 5am, aku siap solat mandi semua bagai. rasa mcm nak kerja plak - but then again, no no no.. aku still on leave. its the yr end, and cuti aku pun tak byk mana.. but for some tak-bley-elak reason, aku kena amek off today. texted Mr Vinthai, jst nak make sure slot aku utk research presentatipn bdk2 neh pkul 10.30am - is it confirm or not.. and to my surprise - Mr V replied saying it has been postponed to 30th. i was like.. yehaa. tak payah re-mandi, tak pyh pi ofc.


i mght jst stay home and do some reading.


received a msg from En Daniel regarding urusan tanah abah - tukar nama, urusan tukar akaun pembayaran hasil ke akaun mak etc. alhamdulillah, after like a yr aku dok kejar dis En Daniel - finally settled. by end of dis week insyaAllah. harap2 dat'll make mak a bit happy, since dlm ramai2 adik beradik wit all the task masing2 lepas abah meninggal - aku wit dis task je yg a bit lewat. bukan aku tak buat keje.. penat aku panjat dat particular one ofc and hunt for dis Daniel. tp masalah birokrasi etc, aku jst took it as it is. 


still in boxer. masih merayau2 kat tgkt atas ni. lapar plak. caneh?









Post a Comment