Monday, June 17, 2013

its Moan-Day yeah.










lama aku tak puasa. ari ni aku puasa - and terasa lembik sgt. mcm kueh lepat liat. damn. lepat liat. lama tak mkn. argkh. aku bgun sahur around 4am, mkn sket2, minum byk2, aku solat and dozed off for a while, sebelum bgun mandi Subuh around 6am.


today - assembly staff at 8am. as usual. Hafez was no where to be seen. and so Mr Bong,. Amer aku rasa tak turun kot. tinggal la aku wit Mr Ismail and all the other ladies.. and aku tak sure apa yg Puan Sawn the TP(A) ngomel kat dpn.. obviously aku in own world. sah2 side-effect ubat batuk aku amek way earlier. ngatok seh!


8.30am - mesyuarat pagi. all the Ketua2 Jbtan, Ketua Program, Ketua Subjek et al. frankly speaking - aku a bit bosan dgn meeting2 mcm neh. everytime the same ol shait. tak dtg payah, dtg nanti aku depressed smpai ke ptg. so aku duduk jap, byk 9.30am aku blah. after all, 10.30am aku ada kelas.


Introduction to Sociology, wit Postbsc Psy Nursing 1/2013. kinda dull. perhaps its me. perhaps its the stdnts. or perhaps the topic itself. tp aku tried hard to make thgs lively. and aku managed to deliver. aku ngantuk. sumpah ngantuk.


by 2pm, aku dah kat Bilik Perbincangan wit Puan Mim and En Vinthai. marking paper. yeay! yeay taik. aku ngantok!!!


dah la. dah 5.30pm. aku nak balik. berbuka puasa. yesss.. and no gymrama la for today. esok2 lah.


see u!








Post a Comment