Friday, May 3, 2013

haih.








frankly speaking - aku not really in a good mood to work. w'pun keje byk. awal2 pagi tadi assembly, done wit it - aku terus settled wit stdnts yg seawal 8am dok menunggu aku to clear up wit their clerking cases, buku log praktis klinikal and such. around 30 stndts - aku get em all done as fast as i can. Ajak called me coupla times - ajak aku minum. and aku declined - since aku need to settle the work first.


now dat aku kat bilik aku - byke keje atas meja neh, p aku tak tau nak start yg mana satu. few thgs awal pg lagik aku dah submitted to KP. and the rest.. haih, bley tak nanti2 je?


and the stdnts neh - tau je aku ada kat ofc., byk la plak urusan. buku log la, mintak sign dis and dat. aku feel like leaving the ofc je senang.







Post a Comment