Saturday, April 6, 2013

when i was a kid.. balik skol.





when i was a kid, i always hope abh wld brought me arnd after he fetched me bck dr skol. coz most of the time, abh wld jst went home str8.

it din matter if abh sggah minum ke, sggah kedai alat tls ke, or even kedai pisang. it never fails to excite me. u knw, from skol to kedai2 or anywhere else other than jst home.

perhaps maybe bcoz aku jarang kuar rmh, and paling tak - berulang dr rmh ke skol. itu pun abh anta and amek, smpai aku Stndrd 5.

i rmbr wishing abh wld de-tour, like everyday. and stimes, kalo aku berani, and abh pun nampak ok - aku will ask him like 'abh tak nak pi mana2 ke?' kinda thang. and stimes aku thk abh knew dat well, and he wld jst bwk aku pusing2 jap sblm smpai rmh, on his Honda Cup 70.

and at dat time, aku tak tau yg abh cld be penat keje 8 to 5, and arnd 6sthg kena kuar and amek aku plak.
but now dat i knw. kalo abs keje je, and kalo dah smpai rmh; aku mls sgt2 nak buat apa2, esp kalo kena kuar rmh, again..

sigh. aku rindu abh.
Post a Comment