Friday, February 8, 2013

Fry-Day!









its was a good day for me in the morn., but after Jumaat - thgs turned out to be hell. i mean - it aint dat good lah. its not like it was way too bad anyway. same ol' shait. thgs yg dah berkali2 jadik and u hav talked it out - but still.. nvm. but then again, aku believe dat no matter how hard aku try to control myself - aku ada my own threshold. 


got a call from Penyelia HBUK - pasal stdnt aku yg posting kat sana. stdnt Amer sebenarnya, tp bwh seliaan aku since posting di HBUK. displin. since aku mmg dah buat aptment nak jumapk semua stdnt yg posting di HBUK - it was perfect then lah. instead of tutorial - bdk2 neh jadik mangsa leter aku. aku hate doin it - perhaps aku effected wit thgs happened to me before. but then aku pantang sgt if u get posted to clinical area under my supervision, and ko buat taik. 


buat taik satu hal. and never knw how to cover up and nyusahkan semua org, is another. aku sgt2 pantang.


serabut sgt rasa.


by 4.30pm aku dismissed budak2 tu. dorang dah last day - masing2 tarik muka since aku marah2, and since masing2 literally dah kat kg, w'pun the body duduk dpn aku. aku feel kinda tesed, aku called mak. basically dats wat i do, each time aku tak tau nak ngadu kat saper. and upon hearing my voice - mak tau aku in deep shyte.


we talked. and mak suara mcm penat. mak ckp she is - since keje kemas brg (mak baru pindah rumah, close to kak ngah's) tak settle2. mak ckp she wld like to hav her new dinning hall bercat baru  so aku terus singgah kedai hardware, beli cat as mak nak. 


and basically, dats wat i do trow. w'pun mengecat rumah is not my cuppa - tp tak pa lah. at least dats wat i can contribute pun.. tak sbr plak nak balik jumpak mak. cik balik. kak yang pun. and Soleh - he's alrdy kat kg.








Post a Comment