Monday, January 21, 2013

its Moan-day!











no, i aint dat bad.
they get wat they deserved. hahaha








ok. ni group akak2.
ok la.. tp aku a bit kureng sket since kira menjerit2.
SATU DUA TIGA EMPAT.. LAPAN
err, akak.. tak payah kot kira smpai lagu tu kot..
mcm nak pi kawat weh!



 



errmmm, dis one.. is sthg else.
aku and Hafiz sepakat dat they shldve done way better
terlalu stiff, mcm Tugu Negara.
and masing2 muka yg sgt tertekan..
senat prot aku tgk.


 





hahaha.. gez wat.
oookkkk larrr.. w'pun agak SS.
bukan Shah Shahe ya, tp syok seniri.
yg dpt tu bersungguh2 menjerit2..
tp yg belakang ke ocean.

jadik nelayan. mcm Awan Nano.



 


but we love dis. they r fun, witty.
u can see dat they r enjoyin doin the whole shyte.
wpun no doubt dorg gelabah, tp group work is there
music wise is way better. 
steps? ok lah. way way better!





done wit urusan aku kat rumah Allahyarham Kiflin wit the insurance thingy and such - aku pecut balik ofc balik. niat asal - mmg sah2 aku mls nak masuk ofc., tp since dah janji dgn stdnts Kelab Erobik to spend some of my time as dorang nyer juri for Pertandingan Aerobic 2013 for dis yr; aku gagah kan jugak lah. bukan sehari ni je.. tapi 3 days in a row. haih.


kali ni 3 org juri. Puan Syikin from Pentadbiran, Hafiz and me. aku glad Hafiz is around as well, since last yr pun dia jadik juri dgn aku. cuma thn ni Puan Syikin turut in, and she make it more merrier.


ada 6 kumpulan ari ni. started at 5.30pm, ended upby 6.30pm lbey. over all, ok la. tp still ada yg sdey part pemilihan lagu, steps tak synchronized, ada yg syok seniri kwn2 lain berterabur, and ada yg baru warming up, tup2 trus cooling down. kelakar jgk.


tp ada yg did well. all of us gav em good marks ofkoz. they really do it fun, catchy, great music et al. basically, aku yg penat2 ni pun terhibur jgk.. its kinda good winding out for the day, really.


esok full blast kelas. pagi ke ptg. and aku rasa sgt penat now. fikir esok je dah cukup buat aku double triple penat. haih.







Post a Comment