Sunday, January 27, 2013

gmorn!



bgun awal pg neh. sejuk giler. by 620am aku dah siap Subuh. malas nak mandi since it is so tak masuk akal mandi early at dis time. during an off-day. and wit keadaan yang sejuk mcm neh.

and only then aku remember ada jemputan kenuri bercukur rambut baby baru lahir jiran sebelah rumah neh. i was there time the husband dtg jemput sumer2 smlm. and obviously, nak tak nak aku kena pi jgk.

tapi kenuri at 7am in the morn? heh. sthg new. a bit pelik it is. sapa nak dtg if it is at 7am? tp bila smbg dgn Mat Yie, baru aku fhm. org2 kg mostly buat bendang - so buat pg2 tak ganggu activities daily living dorang. and mmg sumer org bgun awal since awal2 pg dah kuar nak pi bendang or keje.

except for me.

so aku spent around 30mins socializing dgn org2 kg, berwirid and do the usual thang for the majlis bercukur rambut. it is completely berbeza dgn the majlis sebelah tempat aku sana. sini lbey simple. tadak all those grande unnecessasry thang.

makan pun nasik bungkus berlauk je. RM1.50 sebungkus, and aku. mkn tak abes pun.

dah kat rumah. kelakar plak pi kenuri tak mandi tak apa. nbdy knws pun. skang baru siap2 mandi and golek2 tgk tv. perhaps aku bley smbg tdo jap eh?

tak complete rasanya tdo tak cukup cycle. esp cuti2 mcm neh. hehehe




Published with Blogger-droid v2.0.10
Post a Comment