Sunday, January 20, 2013

angah's.



finally aku at ngah's. been thkg of bein in ere since awal pg tadi. but for some reason - aku planned to stick to the initial plan - esok pg je aku balik kg to see mak and get done wit the perbicaraan on harta and such.

tp aku cant help myself. aku dok teringat mak so bad dat aku rasa kosong sgt. and bila Haziq tel aku, tnya 'pak long kat mana.. pak long watpe.. pak long tak nak dtg rmh Haziq ka' kinda thang.. aku tak tahan rasa. by 6pm, aku pack bju keje semua2, aku solat Asar and aku off hit the road. aku went thru the highway, and alhamdulillah tak la bz sgt..

aku sggah kubur abah jap. dah masuk maghrib pun. aku buat tahlil ringkas, and off str8 back to angah's. upon smpai dpn rmh, bdk2 neh terlonchat2 terjerit2. and mak.. God knws. aku salam mak. aku peluk mak. and ofkoz, she looks puzzled. kak yang and fmly is around. cik smpai esok. and Soleh ada di Kubu Gajah, so dia akan bertolak ke Pej Tanah Selama dr sana lah.

aku dah kenyang. sampai2 je angah dah paksa aku mkn. teman kak yang, katanya.

siap2 for trow. byk dokumen nak bwk. aku thank God angah is around. shes more towards S/Usaha for the fmly, to us. and we jst helped her mana yg patut.

and we decided to put everythg under mak's name. i dun need anythg at all. mak is still around. and Soleh still belajar. he deserves better.

doin nthg. lpk2 layan bdk2 neh. and sembang2 dgn mak..

i am so glad to be back in ere!


Published with Blogger-droid v2.0.10
Post a Comment