Saturday, November 17, 2012

kat kg.



bgun pg mak awal2 lagi suruh pi kdai. beli tepung. minyak etc etc. mak siap buat list dah. haziq and hazwan awal2 lagi dah bersiap sedia dkt porch kete. mls aku nak lyn.

thus aku pecut naik moto je. mak suruh pi kdai sengau je dkt pekan neh, tp aku need to go to the bank - so aku lajak je pi Selama. 7.30am, watdya xpct. pekan kosong - jalan siap bley gangnam kat tgh2 line putih lagi. and tadak satu kedai pun yg bukak. tensi, aku patah balik pi Kubu Gajah.

and kedai Sengau jgk yg bukak. beli brg, sggah kdai Ain nasik lemak, aku balik. hrpan dat aku nak smbg balik tdo hancus since bdk2 neh nampak je aku bukak pagar, dah loncat2 kat porch.

nak tdo mcm tu? mmg tak la kot.

mak suruh racun lalang keliling pgr rmh. and sapu daun kering kat kebun abah. bkr pe patut. tbg pokok2, daun2 ranting2 kering.

haih.

dah settle. aku lapar and ngantok.






Post a Comment