Saturday, September 22, 2012

wad.















dah semggu mak teh msuk wad. shes a diabetic on insulin wit ophthalmology nye  complications. and ni baru aku smpt dtg tgk.

tu pun mak mtk tlg dtg lwt behalf of her. aku mmg nak dtg. tp eventually lah, kot. or maybe, aku liat sket nak dtg. aku syg pak teh/mak teh aku, tp theres incident happened - and aku syg fmly aku, mak aku even more.

tak pa lah. aku dtg tgk jap. mak suruh. since mak teh post-op her mata, bet she cldnt see muka aku cemaneh. munchung ke tak. aku tak ngeluh. aku jst ikut perintah. after all, mak teh is adik abah. mak cik aku. aku tadak isu apa2 pun dgn dorang. hehe

shafiqah ckp pak su dtg pg tdi. heh, bgus lah. aku mls lah nak amek tau. dr aku bsg2 tmbh dosa, baik aku diam.


nsb aku pakai proper. ramai pulak stdnts wad neh.







Published with Blogger-droid v2.0.9
Post a Comment