Thursday, September 20, 2012

Thors-heh-day!







3rd day TOT course, today. we r basically divided into 2 kumpulan besar, Apiz and Amer kumpulan sebelah. next week - full time, for the whole week. semlm tadak kelas. thank God. aku harap, on the weekend ni pun tadak la. aku tak kisah pun kalo coupla hrs, tp kalo whole day, for the whole weekend, i am gonna be dead, standing. its weekend, hell yeah. watdya xpct? but then again - aku thank God sebab w'pun kumpulan aku most of em makcik2 (aku and Mr Vinthai je non-makcik - dat is, lelaki), i think they r rock. its like sekali-sekala kuar dr ofis. they r so different.

except for my Mr 'Ketua Monitor' kumpulan - so skema. and err.. nvm. eh, not me ok.


darn aku still teringat2 salad aku mkn semlm kat SR. sedap la plak. haih.


btw - happy Thors-Day! u go kickin butts, ya. hav a pleasant day ahead. chiao.








Post a Comment