Saturday, September 22, 2012

ikut logik ye..







kat ofc ptg tadik.



"hmm kalo ikut logik, password mmg la kena 8 character. yg ni 7 character je.."

"tapi.. ye lah, saya tau. saya dah guna 3 thn dah password neh, tadak pe pe pun. hari ni je mcm *censored*.."

"hahaha.. iya la, tp.. kalo ikut logik, En. Shah.. mmg password kena 8 character.."




*forced laughter*




"ah hem hem hem itu ikut logik, utk korang (IT Dept.) lah.. ah hem hem hem saya.. manalah saya nak tau.. (kalo tak accept, cemaneh aku bley log in PC la ka?)"


"ikut logik, mmg kena 8 character, En. Shah.. Encik cuba try tgk (elaborating few troubleshooting steps) and then restart. kalo tka bley jugak, kena tunggu Monday la untuk log in number, eh?"


"Ok!".




*mencharot dlm ati*












Post a Comment