Saturday, August 18, 2012

pre-raya.


done wit pasar. done wit potong daging. kena leter dgn mak - too small, too big, tak ikut urat etc. heh. aku serabut and aku opt pi kupas bawang. sinca aku pakai contact lens - so aku dun go crying. haha

market tadi ramai giler. sgt2 ramai. ada makcik pakai telekong. ada makcik tolak2, siku2 aku bagai. ada makcik bwk troley Tesco. ada yg bwk bakul besar2 and landa semua org wit the bakul. and ada jgk yg dtg market mekap tebal2 mcm "ko neh nak beli ikan ke, nak pi Jaya Jusco?" mcm tu. sah2 la org luar and nak sumer org tau "aku bkn local ya!". eh, pls. tensi btol. aku rasa nak tolak je kakak2 makcik2 yg berebot2 neh, and aku stampede dorg trus. q nak beli daging pun panjang. ada yg potong trip. ada yg potong q. argkh.

and dun ask me if i love all dis. aku terpaksa lipat suar tinggi2, and jalan jengket2. haha

mak ckp nak buat rendang tok - Perak nyer speciality. and gulai daging, pekat2 wit ubi kentang. duhh.. kuah kacang for cucur ubi kentang ptg ni. and lemang wit rendang tok for tomorrow. heh, kecur liur aku dowh.

aku dah siap keje aku. i gez now its time nak landing jap. ngantok siot!

sementara budak2 neh tak bgun lagik. kalo dah bgun.. matilar.



Published with Blogger-droid v2.0.6
Post a Comment