Saturday, August 18, 2012

last sahur.




done wit sahur. awal lagi aku dah bangun. and so do all of the others.. termasuk budak2 neh. ada yg mkn laju je. and ada yg tarik muka bley sangkut baldi kinda thang, since tdo kena ganggu.

last sahur for the year. esok dah raya. we laughed, we cracked jokes. we poke one another and make fun out of it. dat was jst us - as adik beradik, aku thank God dat we r close wit each other. we share problems. and we talk thgs out.

but one thg aku realized - msg2 mcm refused to "silap ckp" and sebut pasal abah - and we r guarded wit it. ermmm

---

dah Subuh. 630am, aku kak yang and abg ngah "bertugas" utk serang market Bagan Serai yang sah2 maha pack dgn segala jenis manusia - to get brg2 as mak dah listed out. ok. wet market. and aku jugak. argkh.

better aku tdo jap. ting tong sgt rasa.



Post a Comment