Friday, June 8, 2012

a productive day, no.









gez wat did i do in the ofc today? nothg. absolutely nothg. except for a bit of discussion wit Puan Faridah before solat Jumaat. other than dat - i aint sure wat i am doing.


done wit Perhimpunan Pagi (Anggota) KSKBUK utk Jun 2012, aku terus balik ofis. it was alrdy 9.45am. so watdya expect? all these kakak2 makcik2 and abg pakcik berduyun2 kuar mkn. aku naik - ofc., sape pun tak dak. aku still hav a bit of thgs to be done by Monday - tp aku dun hav a mood to even click it open pun. aku malas nak kuar bilik, since since early in the morn., sumer org dok tegur aku since aku pakai dis red hot kaler merah nyer baju melayu. w/o sampin. yeah - w/o the so-called skirt. shyte aku dah letak sampin hitam aku atas sofa semlm lagik, and aku lupa dis morning. aku feel so like 'berbogel' masuk Dewan Seri Perak w/o it, and all dis makcik2, all staffs dok tanya 'mana sampin?', 'mana songkok?' and 'merah weh!' kinda thang. darn i am not goin to pakai dia baju melayu kaler dis, anymore.


and havin the thong on, wit baju  melayu satin plus no sampin is the last thg i wanna be in, God sake. never again.


its 4.15pm and aku still wondering wat i am doin in ere. i've been listening to most of the songs on my mp3 list, and i've been reading a lot as well. blog-hopping dat is. mati lah kalo bos aku tau.


shyte. its 4.20pm! time to kemas meja. 40mins to 5, dammit.


wait. wat to kemas? hah! sigh.













Post a Comment