Saturday, June 16, 2012

nyte!










had an ordinary, lazy hazy Saturday. for some reasons - aku decided to stay back, instead of head back to kampung. i managed to settle coupla thgs yg dah lama shldve settled way earlier, alhamdulillah.


but then again - ati aku tak tenteram. aku shldve be back kat kampung, wit mak aku - looking after abah. aku wonder how abah is now - its been a week since aku last seen him. aku called mak - mak baru baik demam, serak suara mak.. aku rasa bersalah sgt. dammit - aku shldve be back home, way early in the morn. 


mak ckp esok - mak, angah nak bwk abah berubat dgn ustaz di Karangan, Kedah. and Soleh will be back for a semester break - starting esok. he'll be in by early trow morn. aku bgtau mak, aku akan ikut and bwk mak abah esok. aku will shoot from here as early as aku can - so aku'd be there by 8am. Karangan - tka la jauh mana. tapi jalan heading there - is torturous.


first day after like a month aku tak turun gym - and aku did, today. lite exercise, treadmill for 20mins. balik rumah dah rasa mcm nak sawan. its hot, and aku was literally dahaga - dehydrated gtew. over lah!


nothg much on the net - FB dat is. absolutely nthg on the phone either. idiotbox - lagik la.. tho ada Astro wit byk channels, aku din find any yg menarik pun. same old muvis, boring nyer documentary. FB/ aku lately meluat plak tgk ntah saper2 ntah nya updates muncul kat wall aku. ada yg gedik, sedikit gedik, over gedik etc. ada yg meroy, ada yg konfiden, set2 yg baru nak naik.. haha.. u knw wat i mean. nak clean up the list - tp aku malas and i dun really hav time for dat, as well. aku managed to hide and unsubcribe mana yg ada dpn mata je.


think aku shld crash early tnite. esok nak kuar awal..


gnyte!










Post a Comment