Tuesday, May 22, 2012

demam!













yeap. fever. i am havin one now. wit the runny nose, and perit tekak as well. tho aku amek Panadol, anti-histamine seblm tdo - wit the hope by the time aku wake up dis morn., and i'd be ok - still, aku demam. tdo pun tak lena mana. around 2am, aku walked out dr main bedroom since it was so cold, aku blah tdo kat bilik study aku. still - aku tak lena mana pun. its like aku pejam mata - yet aku tau yg aku tossing around, and such. 5.30am - alarm screaming out loud, aku terus bgun.


rasa mcm malas nak pi keje - tp aku ada few thgs to settle kat ofc. appointments dgn few stdnts on their research, on material for their defending proposal and such. itu je la kot. tgk la.. kalo aku tak larat sgt - sah2 la aku balik tdo je.


Fazli bising since dah lama aku tak turun gym. dia turun - tp penuh stdnts. and dia mls. dia mls so dia kaitkan aku. mcm ampeh. kalo dia nak kaitkan aku since dia naik berat bdn, sah2 la jgk yg  mkn dumb bell je kang. 


anyway - hav a pleasant Tuesday guys! see u.











Post a Comment