Thursday, June 2, 2011

yada yada bulshait yada yada..










heh. thank God aku dah well mentally-prepared for all sort of chaos-ness dat aku mght stumbled into, dis morning. considered as being a real 'first day at work' today - aku nyer pigeon hole mmg dah penuh.. wit bills, memos, letters, dis and dat. and theres coupla thgs yg aku dah ter-missed, and aku kena get em all done real fast since Elen dah menyinga, and Mr Bong awal2 pg lagik dah briefed aku. adoii.. and gez wat - suddenly aku came across surat arahan suruh aku attend dis Bengkel Aktiviti Makmal J/Kuasa Kecil Pembangunan Kurikulum Kursus Diploma Lanjutan Psikiatri - rite till Sabtu neh. and gez wats in mind? i will go. i will go, sit and listen.. and the rest of it - aku dah ada Plan B. not gonna tell, yeah. so - the whole kerja yg bertimbun kat bilik terpaksa aku let go first - and attend dis bengkel, for Mr Hari awal2 lagi dah 'i dunno, but the boss will definitely bla bla bla bla if u dun attend dis yada yada yada yada..'. argkh!


trow budak2 will be back - all of em. post pra-klinikal reflective session. aku tka bley attend em all, so aku pass kat Mr Zul, since Mr Bong asked me so. senang ati sey! so by trow, budak2 will off for a long break and will be back by 25/26th of June.


tak sempat lunch. mkn pagi tadik pun lite2 je. aku nyesal giler. shldve larikan diri aku and makan lunch tadik, since it was free. damn.


dun feel like goin back. rumah kosong. tadak org. nak pi tgk wayang, tadak kwn. perhaps aku jst tapau some food and eat em all wit my heart too - dpn idiotbox. do some works, get myself online and off for MumuLand. at least - dats the plan.


yeah - at least.. dats the plan. ermm.. hehe













Post a Comment