Tuesday, June 14, 2011

training, today.








tot aku can stay back and finish up thgs wit packing and such - tak jugak. dok selak2 fail bagai, aku came across dis one memo from Pengarah listing all the lecturers wit certain specialties; dat is Jadual Latihan untuk Sistem Mekanikal dan Elektrikal wat the heck i aint sure of. and nama aku naik 2 kali - gym equipment and language lab system. lab system tu lambat la lagik - tp gym equipment tu ari ni dan esok. nak latih mender? nak tunjuk buat bench press incline decline bagai kah? kejis. instead of ari ni dan esok - aku nak suruh who ever dat is yg in-charge of dis; cut short. but sehari sudey. smpai 2 hari mender?


ofis dah jadik lintang pukang post-tsunami. kotak sana sinun, paper bertimbun2. dis is the time when u realize bilik ko byk sampah ke tidak. as for me - buku2 1/3, files 1/3, and another 1/3 is like hadiah, flush toys, all those small2 petty thgs plus.. yeah, so-called 'sampah'. i mean - not dat literally sampah la.. tp all those thgs yg aku need not to keep anymore, but then - still aku simpan. at time like dis - aku wish makcik cleaner yg dok anta kuih kat aku tiap2 pagi dulu tu.. is around. heh.


gotta see Pengarah before aku off for the so-called training kat the new building aka KSKB. malas weh! can i jst stay back in my cold, air-con room? huargkhh.


owh, btw - g'morn!





Post a Comment