Thursday, June 23, 2011

round.








i believe dat potong rambut and alter all the stache plus ur beard - goatee wat ever not is an art itself. kalo tak pandai pegang gunting, or even shaver (mcm aku) - sah2 tak jadik exactly the way u wanted it to be.. so - after work tadik, around 6pm - aku terus ke barber yg aku selalu pergi. org tak ramai, so sekejap je dah smpai turn aku. initially i was thinkin - may be i shld be keepin the hair back as usual.. tp, ramai plak yg dah tegur ckp rambut aku dah pjg, looked unkempt - plus tadak plak org yg tegur jgn potong rambut.. aku decided to back to square. 0 for my head, and keep the goatee as usual. darn aku feel so ringan kepala aku.


dinner tonite - at Restoren Simpang Tiga at Greentown Biz Center, sempena Mr Zul pindah ke BPL, KL. Amer ye2 ajak aku - so i think aku pi je la..


beg tak kemas lagik, i gez esok pun sempat lagik kot?




Post a Comment