Wednesday, June 29, 2011

demam still.








woke up at 6am - after like 3 times aku snoozed kan jam aku yg terjerit2 gerak aku bgun. tensi weh! dah la mlm aku tak bley tido mana.. badan sejuk panas, sejuk panas.. pasang kipas salah, pasang air-cond pun salah.. finally aku terpaksa jugak bgun at 6 since bju tak iron lagik.. haisshh. by 7am - aku dah ready drove kete kuar parking.


badan still demam. mild myalgia ere and there - especially around neck aku. aku mls sgt kalo sakit2 badan mcm neh.. seksa sgt. biar je demam je aku tak kisah.. tp kalo sakit2 bdn, selsema pulak.. haiyooo.. never! masuk ofis - aku rasa nak kuar balik ofis. bley? but then - ada meeting, and aku kena attend. as usual - as org yg tak penting mana neh - aku lepak belakang2 je la.. heh.


lunch time. i am done wit most of the thgs. shall i go back now?


errmm..








Post a Comment