Friday, May 27, 2011

venti-argkh-lation.








woke up at 4.30am dis morning. changed bedroom - aku golek2 kat bilik belakang, trying to sleep a lil bit more. looking at the jam kat dinding - damn its way too early still. tp mata dah tak bley nak pejam pun. i had nthg in mind - except for aku feel a bit kinda anxious for some reason. tossing up and down - aku finally made up my mind to jump outta the bed - and its 5.15am in the morn. lantak la.. pi balik pi balik kang dah 6am, i told to myself. mandi2, solat pe patut, and ere i am mengadap the lappy - din knw wat to do, where to go et al.


aku will hav a class on Descriptive Statistics, for budak2 sem 5 all day today. sounds scary, but i'll keep it simple. dis budak2 r not gonna do thesis pHd war ever not they'll be doin some sort of HSR - kinda introduction for em all in doin a plain research. kalo nak ikut Elen - mati la. he and his idealistic bloody theoretical literature review - argkh, its a pain in the arse to hav a big boss like him, God sake. i wish he'd be normal a bit. stop bein so idealistic, be a bit realistic jst for a sec pun dah bley aku buat kenuri.. haish. imagine - we r not allowed to take any annual leaves aka cuti dibekukan for the whole bulan May, and from wat i heard from Mr Bong semlm - he'll do the same for June - since sibuk nak pindah ke KSKB and such. bitch. its a school holidays la, fool. w'pun aku tak de anak berskol etc - tp aku tau how it is. nak pindah, pindah la.. wat about kebajikan ur staf etc? penat aku fikir, syiot. and shait - y suddenly aku membebel pasal ni plak? argkh.


semlm Mr Hari panggil aku by the time aku lalu dpn bilik dia. he was like, 'Shah, i heard u mengamuk all the juniors tak pi clinical?' kinda thang. aku senyum sendiri. yes, mission aku accomplished. aku remember aku sembang2 plain je dgn Mr Bong - and aku tau how Mr Bong go around and shooo all the junior lecturers to the ward and do the bedside teaching.. and aku tau dis thg will definitely goes up to Mr Hari as Timb. Pengarah (Akademik). and u knw wat? dammit aku cldnt careless. lantak la. peduli apa aku. junior tak junior. senior pun kalo kureng aku sagat je.. aku perasan how dis Puan Y tarik muka dgn aku time selisih bahu kat parking lot. hahaha.. ada aku kesah? dlm rooster ko patut kat wad, ko buat pejadah kat ofis? ngulat? buat2 bz? kawat ke hulu ke hilir? ko baru tak smpai sethn keje, heh - dis is me; dah more than 6yrs larr.. aku tau how it is. its jst dat budak2 aku yg kat pra-klinikal, so aku la kena cover dr Tingkat 1 sampai Tingkat 8? walhal jadual supervising dah ada.. hohoho.. no way i am gonna keep my mouth shut lah. and aku told Mr Hari dat aku 'bukan ngamuk', tp aku 'geram' and felt so annoyed. nak ngulat - kena cerdik la sket. jadual ko kat wad, ko kat ofis do nothg - and org tau dat very well. saper nak jwb?


erm, wat a ventilation early in the morn. sorry if dis effects u ppl la plak. i need to dump all dis shait in ere - seblm aku off to work la kot. hehe..


er, btw - hav a good TGIF!!











Post a Comment