Thursday, March 17, 2011

hmpffttt..

Tdo up till 4pm, since post-lunch. Yeah yeah. I knw dat aint healthy. Tp nak buat pe lg, eh? Tgk tv? Boring. Baca buku? Never. Turun bendang? Err.. Btw, arnd 4.30pm aku terdgr bising2 belakang rmh. Its abah wit all the minimons, abah dok tebang pokok mangga belakang rmh. Its belakang dapur actually to be precise. Btol2 tepi bendang. The reason was; pokok dah tak elok, buah tak de, and now jdi sarang ulat bulu yg dok membiak. Byk weh! Siap masuk2 dapur. Geli tgk. So aku pun tkr2 bju suar and tlg abah. Bygkan - pacat lintah, plus ulat2 bulu. Euw. Not my cuppa. So aku pun tlg tebang pe patot, wit mata aku fixed down to the ground, tgk2 kaki betis aku. Haha.. And its kinda segan when finally aku sdr abah dok perhati aku, and sengih2. Heh. By 6.30pm, we r done. Aku peluh giler. Kalah time aku jog and gym. Nice! Sdp rasa bdn get sweat really. And gez wat? Now dat aku dah lite dinner, golek2 dpn idiotbox - baru terasa sengal and sakit2 arnd bahu and blkg aku neh. And plus, both of my hands dah naik blisters. Argkh. Menci.
Post a Comment