Friday, March 18, 2011

3rd day; yawn..

Sumpah aku mls bgun pg neh. I mean, aku dah bgun pun Subuh. And aku dah siap turun tepi bendang blkg rmh bwk kamera amek pics ere and there, dgn singlet and suar tdo aku. Then again, naik je rmh - aku ended up in bed again. Argkh. Typical me. Aku seharusnya bgun je tdo, trus kms katil - so dat aku'd rasa guilty nak golek in bed again. But today, i aint. Malas la. Nanti2 la aku kms. And perhaps aku bley mandi trus. Tukar bju. And do sthg better. Heh. Again, its 'perhaps'. Ptg nanti nak pi pantai la. Kalo rajin. Bwk minimons and lps dorg tp laut - let em run or do wat they wanna do. Aku tgk muka sekor2 pun dah mcm idiotbox; pg ptg siang mlm dok ngadap tv je keje.. And abah ckp dorg ada race kuda tp laut today. Argkh, kalo lucky enuff - it'd be great dpt amek gmbr. But then, dats ptg. Meanwhile, apa aku nak buat eh? Shyte. Its Friday. Lupa weh!
Post a Comment