Saturday, February 5, 2011

salam!





gumuks!





at kampung still - aku finally, aku baru bley gerak bebas, since demam baru kebah. i've been spending in bed, resting je. all dis while pun aku demam jugak - tp tak la teruk mcm ni, usually sikit2 je especially tak cukup rehat, reaction ubat etc.


mak awal2 lagik ajak pi market. and gez wat? its a wet market. aku liat sket, tp tak pe la.. its not like everyday pun. mak nak masak laksa Penang ari ni, which is our favourite anak beranak.. and mlm, ngah nak buat nasik kerabu pulak. pergkhhh.. mati le aku mcm neh! tp tak pe, peh ni balik Ipoh, bley puasa.


rumah mak riuh mcm selalu - back as usual. wit all the minimons; anak2 kak ngah, anak2 cik.. aku jst love dis kinda feeling. no such 'lone-liness' God sake, wit all dis minimons around.


---


its been a while aku update dis blog. lot of thgs happened. some r sweet, nice - which i wanna put it a pause - so aku can make it stop and last long. some r kinda bitter - dat i never regret goin thru it; life is a journey - its a learning process. bitter for i dun hate it - bitter for it aint supposed to be dat way; but shait happens sometimes. i am jst a flesh and bone.




Post a Comment