Friday, February 25, 2011

packing my ****





i am done!





usual conflict. big bag or small bag. to bring or not to bring. necessary or unnecessary. keji lah! heh. but dis time around - since its gonna be 3d/2n je - aku decided to bring medium size nyer bag je senang.. tp bila tgk baju kasut bagai yg aku dah letak tepi - aku started to mengeluh pjg. bley tak aku pi jst backpack je? backpack? euw - no such term in my diction., i think. haha


aku bwk baju keje sket, round-neck ties a must, kasut keje, kasut tak keje, toiletries aku limit to a small bag je, netbook wajib, mp4 bwk, suar tido, suar kecik, suar tak keje, kain pelikat.. heh. dah. i am done. so - bila dah siap packing - rupa nya byk yg tak perlu aku dah longgok tepi. and now aku kena kemas balik. argkh.


nak mandi. nak kuar pi bank jap. and the driver will be in at anytime now.


Post a Comment