Wednesday, February 23, 2011

kompang? eww








suddenly aku recieved a call from Encik Roslan Ahmad the Ketua Penyelia PPP U42 HBI, he was like, 'we wld like to hav a team of kompang boys for Mentri Besar nyer lawatan dis Friday..'. first - aku was cool about it, but bila aku re-confirmed about which Friday it is - aku was in a state of shock. it is DIS Friday. yeah - dis Friday. dis 25th. kompang? argkhh.. and he told me dat dia dah 'sembang' dgn Pengarah and Pengarah kinda gav him a green light, givin my name to refer to. duhhh!! aku mula2 berasap jugak telinga since 2 ari je aku away from the office - nobdy tried to call or reach me regarding dis.. and En Roslan was like, 'i tried to call u but to no avail'. bila aku tnya dia call number mana - dia jwb.. number office.. yeah rite. sah2 la to no avail. so - dr 9am tadi till now - aku tgk Kak Jah operator ni kechikkk je.. aku awal2 lagik dah bgtau dia aku tadak last Monday and Tues., and apa2 to catch me on my mobile. tp tak reti2.. heh!


bg aku - dis aint a big deal pun. aku bley jst pick budak2 neh and make em tabuh the kompang.. since mmg ada yg berbakat. and aku tak kisah getting the task at the very last minute (w'pun aku tak brp berkenan!), since wit a bit of pressure - aku believed aku can come up wit a good output. tp budak2 ni larrr.. manakan nak cari kompang dlm stor, manakan nak prektis, baju la, apa lar.. heh. again.


so - ari ni, w'pun aku seharusnya cuma duduk and keje sket2 je.. aku was like all around lookin for stuffs and settling dis thgs la plak, since esok aku tak masuk ofis. and Jumaat pg is the whole shyte.


and Kak Jah - nak je aku sagat dia ke kaunter pertanyaan tu. at least kalo dia inform aku ari Isnin lagik - aku can jst make coupla calls, and make things happen. its a matter of call, pun. ni tak. and dis is not the first time pun dia buat hal mcm ni.. aku geram pun ada. tp tak la smpai tahap Thunder Cats nak fire dia bagai.. i mean, so far laa.. aku wonder wats in her head. asyik mkn je keje. argkh.


heh. again!








Post a Comment