Thursday, January 27, 2011

wat a day.. hehe








its a beautiful day. most of the work - aku dah sorted out, settled very early in the morn., since ari ni is saya punya hari kesukaan - ada temujanji dgn doktor gigi. harap2 tiada lah gigi yang perlu di cabut. hows dat? hahaha.. yeah - its my dental day. and thank God - as the dentist said - 'all sound' which means bukan sumer gigi berbunyi ye adik2.. sumer gigi dlm keadaan yg baik, alhamdulillah.. tp 8/2 nanti kena dtg balik.. nak kena tampal sket2. mula2 dpt tarikh 1/2. i was like - er, tak bley la misi.. ada keje. hehehe.. so 8/2 lah!


and its beautiful too, since for the first time in life for dis year - i hav the whole day for myself - i dun hav any classes, no clinical teachings, no nothg. so aku managed to finish up coupla thgs yg tertangguh for like days before, kemas bilik sket yg dah bersepah mcm kandang kuda neh.. bancuh2 air, pi dentist, and balik smbung sket keje lagik. damn - wat a nice day yeah. and wat a crisis-less day i am having! hehe


lunch time sorang2. sickening, yeap. Amer cuti, Apiz MIA, Ajak Hosp. Ipoh, Fina and Rod kelas.. so i had kinda private time kunyah nasik 44kali each suap, yeah. otw back - tried my luck in makin coupla calls to few ppls, but no luck lah. sumer org sibuk. ada yg merayau2 tak masuk ofc dr pagik, dok mkn tak abes2. ada yg sibuk dlm OT. ada yg dlm Research Meeting.. eh, lunch time lah! heh. ada yg dok ber-crisis ke hulu ke hilir serba tak kena.. in command control, katanyer.. ada yg kat Beruas.



aku je yg tak de keje ke? bley?








Post a Comment