Sunday, January 30, 2011

projek ari Ahad.






cemaneh?




bilik air master bedroom aku. gigih ni ckp tak nak pi nursery, ter-pergi jugop. heh. angkut pokok2 sket.. few step-stones for the garden and berbag-bag batu kecik batu besar bagai.. and aku ada extra 2 step-stones yg tatau nak letak mana, a few batu sederhana in saiz neh.. and gez wat? aku angkut masuk bilik air utama - aku susun the step-stones, and aku longgok batu batan tu.. seen dis at someone's house, and i wanna hav it at my house as well.. tp tak la sumer bilik2 air/mandi rumah aku nak buat mcm ni.. since dis is the bathroom yg aku suka, my own fav - so aku did the transformation. best plak pijak2 mcm reflexology while mandi manda.. tak suka nanti, mati la aku nak angkut turun plak batu batan neh. heh!


apart than dat - pe yg aku buat ari ni eh? met Tony Chen sekejap in town - since dia nak sgt pesan a parcel for Pinkie. erm, and gez wat? i had one too! my second b'day pressie. kotak kecil, nicely wrapped. nak je bukak.. tp it aint today. hahaha.. and talked to Pinkie - she's on leave - cirit birit muntah monggek - food poisoning. hehehe.. poor u lil gal. jgn lupa mkn ubat!


nak mandi, nak solat Asar.. gelap dah weh! walhal baru je 6.10pm!








Post a Comment