Friday, January 14, 2011

Fly-Day!







frankly speakin - i dun like the idea of workin on Friday. the time is so bloody short, and u gotta run up and down finish thgs up - since u gotta to do em well for trow dah Saturday. and no one works on Saturday. i wish i cld be havin off-days on Friday. and work on Sunday. mcm kat Kelantan sanun. or perhaps - cuti je terus Friday till Sunday. sure meriah sowwwsaner. bley?


pg2 lagik dah taik. baju melayu full suit aku basah tertumpah Nescafe time minum2. berkoyan2 aku bebel sorang2. terpaksa iron baju lain, and i hate doin the mix and match sampin socks bagai dlm keadaan yg tertekan dan kelam kabut. heh! smpai ofis - baru teringat yg sampin aku tertinggal atas sofa. again - bley? so aku punched card - drive plak kuar balik rumah amek sampin. tak kan aku nak berbaju melayu tak pakai sampin? aku bukan nak masuk jawi. lagi pun pg neh ada perhimpunan pagi staffs.. so - there i was, driving mcm org sakai masuk bandar - against sumer manusia yg masing2 drive mcm F1 - all the mothers yg terbang ke hulu ke hilir since nak anta anak pi skool and then nak gegas pi ofis. and all dis guys yg drive mcm hampeh - as if kat Taman Tasik - wit tgn terjulur kuar tingkap wit cigar in between their fingers. so - sampai ofis lambat, masuk assembly lambat, sia2 je kena perli dgn Pengarah. kejis!


done wit dat - CME plak. another bebel2 period. presentation regardin Methodology indoin research. argkh, the same thg again and again. aku was there, yet paler otak aku kat my room - byk keje nak settle weh! Ajak plak dok perli2 since dah few days aku tak kuar minum dgn dia - so aku did, today. and gez wat! aku spent like 1hr minum, 11.30am baru masuk and 'keje'! so, tak siap la keje!!


erk, its Friday. i cant go to Sunway Pyramid nak survey DiGi iPhone promotion since; 1) time Jumaat, 2) aku kat Ipoh.. for who it may concern - can i hav one, too? for my b'day? heh!




sdey.








Post a Comment