Sunday, January 9, 2011

:-(







semlm smpai rumah ngah dah around Maghrib. balik dr ofis je dah dkt pkul 4, SUB nyer lwtan btol2 buat aku penat! aku siap terbungkang dpn tv up till 5.30pm when aku finally bangun, solat and siap2 ke rumah ngah. mak was kinda insisted aku pi rumah ngah - 'lama tak pi tgk ngah' katanya.. ye lah, aku've been very bz. and aku rindu jugak budak2 tu - all the minimons.


by Isya', aku was kinda surprised, bila abg ngah ada tetamu - its an ustaz, kwn abg ngah. mak started to explain thgs - as aku expected, tho aku love surprises.. dis is not the kinda yg aku suka. tp semulajadi sifat aku - bila got to do dgn mak and such, w'pun aku tak puas ati - aku better of diam diri je.. aku tak nak bukak mulut and turned out kecik kan ati mak. the ustaz ckp the similar thgs yg pernah aku dgr like 9 thn yg lepas - 'ada org tak puas hati', 'ada org tak suka' etc. it was typical, really. but i keep it silence. dis aint the first time, really. it hurts to knw, really. mak truely believe dat aku 'tak sihat' due to dat. and aku jst do wat she wanted to do..


kat rumah mak skang. wit no minimons around - sunyi la plak. aku dah mula tunjuk simptom demam, selsema.. perit tekak. and the best part is - esok Monday.









Post a Comment