Saturday, December 4, 2010

wats for lunch?

Jst dun ask. Hehe.. Ikan keli bakar, cicah air asam et al. Resipi abg ngah, Bagan Serai mari. Awal2 pg lagi aku, cik and abg ngah dah ke market Jitra.. ada pekan hari, ari neh. So, meriah and ramai org. One thg best kat sini, u can hear Chinese ckp pelat Kedah. Whch is.. amazing! Haha.. Tak mcm stgh tmpt where theres non Malay yg tak tau lnsg ckp Mly. But here, jst mcm kat Kelantan jgk, slang superb. Smpai rmh, msg2 ada job msg2. Since ikan dah siang, so tak la susah sgt. Siap marinate ikan, arang dah lekat api - so dah bley panggang. And dats the worst part. Selalunya time2 mcm ni, Soleh dgn abg ngah take cover. Aku dgn cik prefer buat2 bz - kipas2 sket, jerit2 sket and aku - amek2 gmbr. Hehe.. Jap lagi dah siap. Mai la. Lunch sama.
Post a Comment