Sunday, December 5, 2010

Lubuk Kawah, day 2..







another day in Lubuk Kawah, Jitra - cik's place, to be precise. and its gonna be the last day we r in ere.. according to abg ngah - he was thinkin nak bertolak at 12pm. aku ikut ja la.. dah pun nama konvoi. kak cik pun bz dgn kelas tambahan Kimia budak2 dia - sian plak aku tgk. kalo ikut cik, mlm kang baru dia suruh balik. heh. aku Ipoh - 2 kali ganda perjalanan kalo nak banding dgn ngah, mak - since dorang exit Bukit Merah je.. heh.


nape of neck sebelah kiri aku makin sakit. semlm mak urut2 sket wit minyak panas - dah 2 ari aku silap bantal and it hurts.. pg tadi dah ok, ni lepas subuh - makin teruk. btol la org ckp, sakit pe paling sakit? and its sakit tengkok la - sakit giler time berpaling. bley? heh. rasa mcm zombie weh! nak pusing2 tengkok pun tak bley..


---


theres coupla thgs botherin my mind - i am tryin not to think, for aku shld be ber-hu ha hu ha wit the fmly now. but somehow - time dat bloody thg dtg and bug me, i cant help thinking of it..






Post a Comment