Friday, December 31, 2010

cuti. yay.






and yeah - its a Public Holiday. for M'sia menang over Indonesia on last bolasepak match.. i din watch it, yeap yeap. but i knw how it is. as usual - bolasepak is so not my thang - tho sometimes i force myself to watch it so i 'wont feel left behind', but dammit - i knw i cant jst go doin thgs dat i dun like. a flock of men - runnin around, stumbleup side down, for a ball, tryin their shait out to push it masuk dlm goal.. er, NEXT! i am sorry. u can say wat u want, for i dun giv it a freakin shait.


woke up at 9am - aku decided to hav a breakie jauh sket dr rumah - aku aku start kete, drive off to Taman Chempaka - which is another part of a small town away from my small satellite town. gez wat - awal2 lagik aku dah selongkar almari aku lookin for all topi2 yg aku beli dulu - caps and such, for.. argkh. dis is the worst part of havin hair. nak kuar kejap je, nak kena sikat elok2. benci lah. rambut aku jenis lurus - tak berketak2 or beralun2 like some ppl out there. so kalo peh mandi tak sikat elok2, aku can ended up lookin like a Simba. u knw wat i mean. done wit my breakie - aku 'tersinggah' kat nursery yg aku biasa beli all those pokok2.. aku dammit - aku 'terbeli' jugak all those pokok2 kecik, batu2, tanah pasu bagai. ermm..


by 11.30am aku dah kat rumah. bersemangat nak do some gardening, tp time mandi - aku ended up cuci bilik air. and alang2 - aku redah je cuci semua bilik air/mandi yg ada.. and as usual - the minimons sibuk sgt2 nak giv some hands - making me so rimas and aku had my voice 'pitchin lari' jap. so - keriau la budak2 neh. kejis. lama dah tak make em nangis. and seein em cryin, sedih and come to u when u pujuk2 em all - gosh, aku remember havin smile on my face and sort of into dat moment, so much. i am goin to miss dis, really.


lately - dis past coupla days - aku suddenly 'tersedar' yg aku finally ended up doin thgs yg last time aku used to enjoy em so much. aku read more - finishin up coupla books yg pending tak sudah2 baca dari dulu.. and aku started readin dis one book abah beli dulu (dated 4th Disember 1968!); How To Live With Life. kinda nice book to read - havin the chance lookin at life in the perspective of those yesteryear. gosh, aku nak call abah telling him aku cepet buku ni from his library.. tau dia, marah plak kang.


---


despite all the above, havin myself occupied and keepin myself bz wit thgs - aku cant help missing all frens online, kat FB in particular. i knw i can jst turn back and log-in back again.. but - deep down, aku dah rasa mcm.. i dun knw. tawar hati pun ada.


nak iron baju jap. nak pi Jumaat. rempit je la.. harap2 tak hujan.


heh. trow dan MMXI eh? wow.




Post a Comment