Friday, December 3, 2010

cik's @ jitra!

Shld be on leave tday, aku dah apply cti pun.. tp since ada mesyuarat, aku kena jgk pi ofis - settle wit few thgs, meeting.. aku trus blah. And it was alrdy t'hari pun. Rasa mcm nak kensel je cti. Balik, tdo jap, lps Jumaat aku trus siap2 blah. Aku bru turun tangga rmh when angah bgtau she and her fmly dah kuar rmh pun, nak masuk Kulim dah pun. And aku bru kuar kete! It was 3pm and aku masuk h'way, aku pecut lite2. 140 to 150km/hr, 5pm sharp aku dah kat Gurun. Angah & fmly, mak, Soleh dah tggu sana pun! Refresh myslf, pi washroom - terus smbg drive to Jitra, kali meriah sket since konvoi dgn angah and her minimons. 5.45pm dah exit Wang Tepus/Bndr Darul Aman. 6pm - dah lpk2 b'gosip dgn cik, ngah and Soleh smbel lyn minimonsters. Rumah cik t'tiber jadi lapang, aku tak tau mana dia sumbat all brg2 bagai - its like dia kemas rmh purposely cater for the mininyets to lompat2, loncat2 and gulin2. Heh. Btw, there a thg or two hav bn bothering me, lately. Aku paksa to blve it is b'coz of the situation now, so thgs a bit weird and strange. Ermm, i hope dis wont last. For i cant thk to live life, dis way.
Post a Comment