Tuesday, December 14, 2010

auwwwwwwwwwwwdit.







Hari Audit sedunia. SIRIM ok! semua org mode menikus, w'pun keje dokumentasi bagai dah tunggang langgang berminggu2 pulun nak siapkan. ada yg Sabtu Ahad pun turun ofis keje bagai - SIRIM audit nyer pasal. ada yg muka mcm catcibor berhari2 since kena keje lbey, so tadak masa nak ber-FB. ada yg terus kurus since tak dpt pi mkn like 4 - 5/sehari time keje. dan - ada jugak yg terus jadik baik, malas nak carot2 since takut nanti carot-an memakan diri, then kena audit. telepon bunyi je - pakat pucat lesi muka masing2. kalo toreh pun, tak pasti ada darah ke tak. gigih tak mo angkat telepon! so, berkodi-kodi lah Kak Jah Pendek si operator tu membebel 'nape la dorang neh tak nak angkat telepon, hah!', 'pi mana sumer neh?' kinda thang.


aku? kaget sket la. w'pun aku tau keje aku up-to-date. cuma which date, aku tak pasti. kalo kena panggil - aku pi je la ngadap. kalo dia tak panggil aku - aku je yg panggil dia. heh!


lecturer2 pempuan neh pakat tensi dgn aku - sibuk sgt tnya 'Shah ko tak takut ke?', 'Shah, ko tak takut ke?'. eh, pls la.. aku lagik takut kalo kena audit dgn Allah Taala di akhirat nanti, ok! bley?


---


err.. kalo aku nak cirit biret and pi klinik then amek MC, bley tak?



*huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*





Post a Comment