Tuesday, November 16, 2010

pre-raya thang!



finally - we r done doin the marking by 3pm. and surprising enuff - the Ketua Pemeriksa 'shoooooooo' us away, ganti Saturday Sunday lepas bergegeh marking jugop. so aku pun haper lagik - nak tunggu kah? sah2 la aku among yg terawal kuar leaving the building! muahahaha.. smpai rumah - pack2 barang, aku tido sekejap. ni nak drive jauh neh. gtew. jauh sgt2. Ipoh - Selama 2 jam jugak! hehehe.. and Thursday pun cuti, tp aku kena balik awal separuh hari since ada keje nak buat.


shall be leaving home real soon. i bet the hi-way dah started packin up wit cars and such. or perhaps, aku shld drive thru the by-ways. tgk la.. kalo jalan lama - jenuh la jugak. Ipoh - Sg Siput - KK - Taiping - Selama. walllaweh! sempat kemateww sket2. tp hi-way, ermmm.. bosan la jam2 neh. aku dun wanna be old in the car gtew. haha.. to whom dat may concern - jgn jeles, ok.


---


kejap je news aku bakal jadi Penyelaras baru tersebar. aku wonder molot saper la yg cipet sgt sebar2 cerita neh. setahu aku - Pengarah baru je panggil aku during the lunch time.. sah2 la dia yg ckp kat saper2 neh. mati akal aku kena usik dgn Fina, Ajak, Apis, KF, Amed et al time marking tadik. hampeh.


kenang2 bali, panik jugak aku. but apa2 pun.. raya dulu!


moh balik kg moh!







Post a Comment