Saturday, November 6, 2010

nonsuch evening..

Aku t'sdr at 5 wit a book covering my face. It was a great lovely ptg wit no sun, at all. Breazy, easy said. It was like mcm nak ujan tp tak ujan. And aku was like spending days mkn tdo mkn tdo. Argkh. Plus do some reading, idiotboxing, amek gambar-ing as well. And to my suprise, aku tak pulak rasa boring. Cuma the mkn tdo part - is kinda scary. Wit no physical xtvities, aku tau aku can jst get 'bloated', jst like dat. Aku used to angkut my besi2 yg simple2 back ere, tp kali ni aku lupa la pulak. Heh. After solat, aku decided to rempit arnd, tp moto plak tadak. Ilias pi KB tak balik2 lagi. So, aku decided to drive je la, wit yeap - the nyets and camera, of coz. Hajat aku nak amek gmbr2 itik kat tgh2 bndang. And gez wat? Sekor itik pun tadak. Ada one kelompok, tapi tak byk. Sekor pun tadak dlm air. Geram jgk aku. Dok pi balik pi balik, time tak bwk kamera, ada je dorg neh dok main2 kat bndang. Time aku bwk kamera bagak neh, harem nak dpt sekor posing pun pyh. Kejis. So aku bwk je bdk2 neh pusing2 kg, and balik. Cukup time, kete msuk parking, aku perambat bdk2 neh naik atas layan Popeye at tv9. I gez time to mandi2, siap2 for Maghrib, eh?
Post a Comment